Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет16072020

Брой 133, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.71941 BGN ↓ 1 GBP = 2.15452 BGN ↓ 1 CHF = 1.82942 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало България (2) Силистренци вярват в промяната с Момчил Неков

Силистренци вярват в промяната с Момчил Неков

Силистренци вярват в промяната с Момчил Неков

Той ще бъде млад кмет с европейско лице и опит, има шанс да победи в неделя с № 67

На първия тур на местните избори в Силистра Момчил Неков, бившият евродепутат и кореняк силистренец, мобилизира съгражданите си и те го подкрепиха за участие на втория тур за кмет на дунавски град срещу Юлиян Найденов.

Жителите на Силистра и околните села искат промяна на местно ниво заради разочарованието от лошото управление на общината вече 8 години. „Изключително сериозен е проблемът с комарите, а също така и зловонието в града, лошото снегопочистване и уличното обезопасяване, тировете- стигащи почти до центъра на града, липсата на качествен и редовен обществен транспорт. Туроператорите подминават Силистра, въпреки големия потенциал и културното наследство, вместо това водят хиляди туристи в зоологическа градина в Кълъраш.” Това заявиха граждани по време на срещи с кандидата от Местна коалиция „БСП за България” Момчил Неков след вота в неделя. „Силистра има голям потенциал за развитие на логистиката, производство, туризъм. През последните години обаче не просто не се развиваха тези отрасли, а средата се влоши още повече. Опонентите доказаха до какво води нищоправенето. В дъното сме на почти всяка национална класация” коментира Момчил Неков.

„Имам предложения как да върнем живота в Силистра и от административен да станем привлекателен и притегателен икономически център. Последните години в Силистра има голям отлив на инвестиции – чуждестранни намаляват драстично, а условията и бизнес средата за местния бизнес се влошават. Регионална марка „Произведено в Силистра” е едно добро решение, което ще даде видимост на местното производство. Хората ще знаят какво консумират и откъде идва то. За младите и семействата с деца може да се въведат облекчения - нулеви такси за детските градини, безплатна млечна кухня. Решения има, не са сложни, но трябва и воля, и енергия. Аз имам и двете!” коментира кандидатът на Коалиция „БСП за България” с номер 67 Момчил Неков.

Икономика

Loading...

Култура

Спорт

Най-важният мач за нас е срещу Септември, смята Любо Пенев

Треньорът на Царско село Любослав Пенев остана доволен от своите играчи, въпреки загубата от Дунав с 0:1. Той е на мнение, че най-важния...

Прочети още:

Loading...

Свят

Франция отбеляза 14 юли с почит към борещите се с коронавируса

Франция отбеляза 14 юли с почит към борещите се с коронавируса

Отчетоха приноса специално на траурни агенти, продавачи, полицаи, жандарми и пожарникари

Традиционният френски военен парад на “Шанз Елизе” з...

Прочети още:

Loading...

Земеделие