Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт19062018

Брой 119, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.68417 BGN1 GBP = 2.23128 BGN1 CHF = 1.69277 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Водещи солисти на Болшой театър пристигат у нас

Водещи солисти на Болшой театър пристигат у нас

Водещи солисти на Болшой театър пристигат у нас

Примабалерината на“Болшой театър”,“Марински театър” и “Ла Скала Милано “ – Свет­лана Захарова за първи път ще тан­цува в Бъл­гария в ролята на Жизел.

Един стилен праз­ник ще радва сетивата на 16 октом­ври в зала 1 на НДК. В две дейс­т­вия на балета „Жизел”, изкусно преп­летени в зрелищен живописен спек­такъл, солис­тите от Бол­шой театър ще ни раз­кажат историята за сляпата любов, предател­с­тво и преданост, издър­жани изцяло в стила на класичес­ката хореог­рафия.

Звез­дата на Бол­шой театър Свет­лана Захарова е балерина номер 1 в света. От април 2008 Захарова е прима балерина на милан­с­ката „Ла Скала”. Пуб­ликата й се въз­хищава в Мос­ква, Лон­дон, Санкт– Петер­бург, Виена, Бер­лин, Париж, Токио, Мад­рид, Баку, Амс­редам, Ню Йорк. През 2008 примата е получила почет­ното звание на Народен артист на Русия.

България

Икономика

Спорт

Свят

ЕС ще нарича Македония БРЮМ до ратифицирането на споразумението

ЕС ще продължи да нарича Македония с досегаш­ното наименование “Бивша югос­лав­ска репуб­лика Македония“ (БРЮМ) до окон­чател­ната ратификация на …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Сушата в Силистренско смъква добивите от пшеница и ечемик

Сушата в Силис­т­рен­ско смъква добивите от пшеница и ечемик

Среден добив от 530 килог­рама за пшеницата и 500 килог­рама за ечемика, чиято жътва започна, прог­нозират специалис­тите в Силис­т­рен­ско заради …

Прочети още:

Loading...