Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря08072020

Брой 127, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.727 BGN ↓ 1 GBP = 2.16102 BGN ↓ 1 CHF = 1.83784 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Начална Нинова към ДПС: Оттеглете подкрепата си за ГЕРБ!

Нинова към ДПС: Оттеглете подкрепата си за ГЕРБ!

Нинова към ДПС: Оттеглете подкрепата си за ГЕРБ!

Не посягайте на авторитета на БСП, на последните избори подкрепихте статуквото, написа лидерката на БСП до Мустафа Карадайъ

„Днес Валери Симеонов е избран за зам.-председател на НС. Г-н Карадайъ грубо и недопустимо ни нападна, че ние от БСП, заедно с ГЕРБ, “олицетворяваме това недоразумение в политиката“, написа във Фейсбук председателката на БСП Корнелия Нинова по повод избора на лидера на НФСБ на поста зам.-председател на парламента от квотата, полагаща се на „Обединени патриоти”.

И продължава: “БСП няма да бъде заложник във вашата тристранна коалиция - ГЕРБ, ОП, ДПС. Едните управляват официално с ГЕРБ, другите го правите задкулисно. Единия ден Борисов подхвърля нещо на едните, на другия - раздава с широки шепи на другите, и всички вкупом го крепите (справка - последните избори). Разберете се вътре помежду си и не прехвърляйте семейните си раздори на нас. Не посягайте на авторитета на БСП. Мина времето, когато можехте да го правите с мълчаливото съгласие на ръководството й. Казвате, че границата на търпимост е прекрачена. Покажете го. Оттеглете подкрепата си за Борисов и правителството пада.  Задържането на ГЕРБ се дължи на вас. Ако стабилността и сигурността на България са ви по- важни, го покажете с действия, не с голи думи“, написа лидерката на социалистите.

България

Loading...

Икономика

Loading...

Култура

Loading...

Спорт

Loading...

Свят

Loading...

Земеделие

Loading...