Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон16072018

Брой 139, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.67983 BGN1 GBP = 2.21028 BGN1 CHF = 1.67108 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Гришо: Надеждата умира последна

Гришо: Надеждата умира последна

Григор Димит­ров бе много самок­ритичен в изказ­ването си след драматич­ната победа над Райън Харисън във втори кръг на тенис тур­нира от сериите “Мас­търс” в Шан­хай. “Пред­полагам, че надеж­дата умира пос­ледна. Губех с 3:6, а Райън играеше феноменално и наис­тина зас­лужаваше победата. Аз обаче се чув­с­т­вах добре и не мис­лех, че може да загубя. Това е нов тур­нир в нов град с нов корт и нови топки, така че бях ръж­дясал, образно казано. Тряб­ваше ми малко време да се нас­т­роя в обс­танов­ката, защото е първи мач. За мен са много важни двубоите, в които не играя добре и пос­тигам победа, те се ценят най-много. В третия сет нивото ми пос­падна в един момент — водех с брейк, но нап­равих много слаб сервис-гейм, а той започна да рис­кува с ударите си и ръцете му станаха по-ефективни. След това тряб­ваше да се боря пос­тоянно за оставането си в мача, но сигур­ното е, че не трябва да правя такива грешки. Това беше добър урок за мен, ще го запомня и в след­ващите срещи ще гледам да не правя такива грешки”, анализира двубоя Гришо.

Според мен такъв тип мачове дават повече увереност от пер­фек­тен двубой. Аз лично го ценя повече, особено при обрат след три мач­бола, тъй като понякога е изк­лючително трудно да намериш начин да победиш, без да играеш най-добрия си тенис. Сега ми трябва добра почивка, нямам тър­пение за след­ващия мач”, заяви Димит­ров след дуела с Харисън.

България

Вежди Рашидов дарява заплатата си за онкоболна млада жена

Вежди Рашидов дарява зап­латата си за онкоболна млада жена

Пред­седателят на пар­ламен­тар­ната комисия по кул­тура Вежди Рашидов съобщи днес, че дарява 3000 лева за лечението на тежко бол­ната Надежда Ого…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Странджа се опълчи на властта

Стран­джа се опълчи на властта

Премиерът Бойко Борисов не посмя да отиде при гневните земеделци, пострадали от опасната болест по животните им

Премиерът Бойко Борисов изпра…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Защо плаче баба Дора?

Защо плаче баба Дора?

Цял месец държавните чиновници не могат да кажат как опасната болест по овцете и козите е дошла у нас

Защо баба Дора плаче, а хората си скубя…

Прочети още:

Loading...