Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон20082018

Брой 163, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.717 BGN1 GBP = 2.18346 BGN1 CHF = 1.72502 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) ЦСКА представи ново попълнение

ЦСКА представи ново попълнение

ЦСКА представи ново попълнение

Андре Филипе Алвес Монтейро-Укра вече официално е фут­болист на ЦСКА. Той под­писа своя договор с клуба вчера. Укра се присъедини към тима по време на лагера в Сан­дан­ски. Той тренираше индивидуално, тъй като се въз­с­тановяваше от сериозна травма, а докато отборът беше в Испания, Укра се лекуваше в специализиран рехабилитационен цен­тър в Гер­мания.

Пор­тугалецът вече тренира заедно с отбора и скоро ще бъде на раз­положение на старши треньора Стамен Бел­чев за пред­с­тоящите важни битки в Първа лига и за Купата на Бъл­гария.

Андре Мон­тейро играе като крило по двата фланга и има сериозна визитка и опит в родината си, където е записал 160 мача в Първа лига с екипите на Олянензе, Порто, Брага и Рио Аве. През изминалия сезон офан­зив­ният халф изиг­рава 19 срещи и вкарва 5 гола в шам­пионата на Саудит­ска Арабия с фланел­ката на Ал Фатех.

Укра е роден на 16 март 1988 година и е от школата на гранда Порто. През сезон 2010/2011 година е част от пред­с­тавител­ния тим на „драконите“, за които изиг­рава няколко мача и заедно с Фал­као, Хълк и останалите си съот­бор­ници печели шам­пион­с­ката титла, Купата и Супер­купата на Пор­тугалия, както и трофея в Лига Европа.

Крилото има учас­тие с юношес­кия национален тим на родината си до 19 години на финалите на европейс­кото пър­вен­с­тво през 2007 г. в Авс­т­рия. През пролетта на 2015 година получава повик­вателна и прави дебют за „А“ отбора на Пор­тугалия в приятел­ска среща срещу Кабо Верде.

България

Икономика

Култура

Историята на мулан оживява на голям екран

Историята на мулан оживява на голям екран

Дисни показа за пръв път как ще изг­лежда “живата“ Мулан в игрален филм, чиито снимки запоз­наха в понедел­ник. Студиото прави римейк на популя…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Фермери: МЗХ и ДФЗ да звънят от един национален номер на стопаните

Фер­мери: МЗХ и ДФЗ да звънят от един национален номер на стопаните

Да има единен национален телефон, от който инс­титуциите да се свър­з­ват с земедел­с­ките производители,предлагат топани. Причината е стар­тиране…

Прочети още:

Loading...