Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон20082018

Брой 163, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.717 BGN1 GBP = 2.18346 BGN1 CHF = 1.72502 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Тервел Пулев донесе късмет на Миньор (Чикаго)

Тервел Пулев донесе късмет на Миньор (Чикаго)

Тервел Пулев донесе късмет на Миньор (Чикаго)

Бъл­гар­с­кият професионален бок­сьор Тер­вел Пулев и лич­ният му треньор Борис­лав Боя­джиев изг­ледаха дер­бито на полуп­рофесионал­ната Мет­ролига в Чикаго. Бъл­гар­с­кият тим Миньор (Чикаго) победи с 2:0 най-силния сръб­ски отбор Юнай­тед Сърбс 1972 и го измести от лидер­с­ката позиция на майс­тор­с­ката група, инфор­мира chicago.bg.

Фут­болис­тите пос­рещ­наха с радост извес­т­ния бок­сьор и му подариха тениска с пожелания за успех. Треньорът Емил Миланов каза на играчите, че няма да има нас­тав­ления преди мача, защото присъс­т­вието на Тер­вел Пулев е дос­татъчна мотивация за успеха и иска да играят за него.

Много съм щас­т­лив, че мом­четата пос­тиг­наха победа срещу прекия си кон­курент за пър­вото място. Истин­ски се въл­нувахме с Тер­вел тук отс­т­рани, като гледахме. Само може да им кажа, да продъл­жават по същия начин, да побеж­дават док­рай и да спечелят пър­вен­с­т­вото в лигата“, заяви Борис­лав Боя­джиев.

“Важно е, че мом­четата победиха, играха много по-единно, като отбор, за раз­лика от другия тим, който имаше добри индивидуални играчи, но не можаха да вкарат дори един гол. Друг път, ако дойда, бих могъл да се включа с удовол­с­т­вие в някой мач като резерва“, обеща Тер­вел Пулев, който преди няколко дни нокаутира американеца Армандо Анкона.

България

Икономика

Култура

Историята на мулан оживява на голям екран

Историята на мулан оживява на голям екран

Дисни показа за пръв път как ще изг­лежда “живата“ Мулан в игрален филм, чиито снимки запоз­наха в понедел­ник. Студиото прави римейк на популя…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Фермери: МЗХ и ДФЗ да звънят от един национален номер на стопаните

Фер­мери: МЗХ и ДФЗ да звънят от един национален номер на стопаните

Да има единен национален телефон, от който инс­титуциите да се свър­з­ват с земедел­с­ките производители,предлагат топани. Причината е стар­тиране…

Прочети още:

Loading...