Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет18012019

Брой 266, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.7173 BGN1 GBP = 2.20773 BGN1 CHF = 1.73558 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Тервел Пулев донесе късмет на Миньор (Чикаго)

Тервел Пулев донесе късмет на Миньор (Чикаго)

Тервел Пулев донесе късмет на Миньор (Чикаго)

Българският професионален боксьор Тервел Пулев и личният му треньор Борислав Бояджиев изгледаха дербито на полупрофесионалната Метролига в Чикаго. Българският тим Миньор (Чикаго) победи с 2:0 най-силния сръбски отбор Юнайтед Сърбс 1972 и го измести от лидерската позиция на майсторската група, информира chicago.bg.

Футболистите посрещнаха с радост известния боксьор и му подариха тениска с пожелания за успех. Треньорът Емил Миланов каза на играчите, че няма да има наставления преди мача, защото присъствието на Тервел Пулев е достатъчна мотивация за успеха и иска да играят за него.

Много съм щастлив, че момчетата постигнаха победа срещу прекия си конкурент за първото място. Истински се вълнувахме с Тервел тук отстрани, като гледахме. Само може да им кажа, да продължават по същия начин, да побеждават докрай и да спечелят първенството в лигата“, заяви Борислав Бояджиев.

“Важно е, че момчетата победиха, играха много по-единно, като отбор, за разлика от другия тим, който имаше добри индивидуални играчи, но не можаха да вкарат дори един гол. Друг път, ако дойда, бих могъл да се включа с удоволствие в някой мач като резерва“, обеща Тервел Пулев, който преди няколко дни нокаутира американеца Армандо Анкона.

България

Икономика

Култура

Свят

Земеделие