Вестник Земя

    Коопмедия            ЦКС
НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон20082018

Брой 163, Година XXVII

            Валута: 1 USD = 1.717 BGN1 GBP = 2.18346 BGN1 CHF = 1.72502 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Аутуори: Няма криза в Лудогорец!

Аутуори: Няма криза в Лудогорец!

Аутуори: Няма криза в Лудогорец!

Глав­ният мени­джър на Лудогорец Пауло Аутуори даде прес­кон­ферен­ция преди мача в Лига Европа срещу Жрин­ски Мос­тар.

“Винаги очак­вам труд­ности. А мачът може да стане по-малко труден, ако ние си го нап­равим такъв. Това, което искам от отбора, е да имаме по-добра ефек­тив­ност и да сме по-концентрирани в завър­ш­ващата фаза. Това, което трябва да нап­равим, е да вкар­ваме голове.

Няма криза, няма притес­нения в отбора. Както вече казах, нап­равихме и анализ на пос­лед­ния мач. В него физически бяхме много добре, под­дър­жахме много висок интен­зитет. Относно психологичес­кото със­тояние на играчите, аз винаги съм каз­вал, че който не е силен мен­тално, трябва да се откаже от фут­бола. Няма значение дали има победи или загуби.

ликата между успех и прес­тиж. Успехът е нещо, което днес го има, а на след­ващия ден може и да го няма. Прес­тижът е нещо, което е завинаги. То трябва да се под­държа. Големият победител знае как да преодолее труд­ните моменти. И това е нашето предиз­викател­с­тво в след­ващите мачове.

Индивидуал­ната работа при нас е много важна, защото всеки фут­болист има нужда от раз­лични неща. Като отбор ние винаги имаме колек­тивна стратегия, но и всеки от нашите фут­болисти има индивидуална стратегия и трябва да си я следва. Това, което ни лип­с­ваше, е пос­лед­ният пас и ефек­тив­ността. И като се обърна искам да видя тези добри играчи да покажат отново ефек­тив­ност“, комен­тира треньорът.

България

Икономика

Култура

Историята на мулан оживява на голям екран

Историята на мулан оживява на голям екран

Дисни показа за пръв път как ще изг­лежда “живата“ Мулан в игрален филм, чиито снимки запоз­наха в понедел­ник. Студиото прави римейк на популя…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Фермери: МЗХ и ДФЗ да звънят от един национален номер на стопаните

Фер­мери: МЗХ и ДФЗ да звънят от един национален номер на стопаните

Да има единен национален телефон, от който инс­титуциите да се свър­з­ват с земедел­с­ките производители,предлагат топани. Причината е стар­тиране…

Прочети още:

Loading...