Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря24072019

Брой 140, Година XXX

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Хубчев очаква още трима-четирима нови атакуващи футболисти

Хубчев очаква още трима-четирима нови атакуващи футболисти

Наставникът на Левски Петър Хубчев заяви, че очаква още нови попълнения в идните дни. “Сините” тръгнаха (самолетни неволи не позволиха на отбора да отлети до редакционното приключване на броя) за лагера в Австрия, като специалисът разкри, че следващите нови футболисти ще бъдат с атакуващи функции. “От няколко дни се водят интензивни разговори. Не само с двамата, които вече дойдоха, но и с още 4-5 играчи. Планирано бе групата да се увеличи преди заминаването за лагера, но не се случи. Надяваме се, че ще има поне трима-четирима нови до началото на сезона. Всичко е въпрос на преговори, ние сме разговаряли с много хора. Очакваме атакуващи футболисти. Възможно е да вземем и българи”, каза Хубчев.

Старши треньорът коментира и назначаването на Ивайло Петков за спортен директор на клуба. Хубчев похвали бившия национал, че е свършил доста работа в последните дни. “Аз не съм избирал спортния директор и не съм го назначавал. Млад и амбициозен човек. Свърши доста работа за тези три дни, откакто е тук. Оформи някои неща, които съпътстваха тези трансфери”, каза наставникът.

Хубчев потвърди, че вратарят Николай Кръстев вече не е част от отбора, като заяви, че може да има и още футболисти, които да напуснат. “Ние искахме да задържим Николай Кръстев, но той изяви други желания, а за мен е важно играчите, с които ще бъдем, да са изцяло отдадени на отбора. Възможно е да се разделим и с други футболисти. В детайли не мога да ви кажа за Иван Горанов, но аз не бих могъл да спирам някого”, завърши Хубчев.

България

Икономика

Култура

Свят

Заев: Не македонците, а Груевски присвояваше чужда история

Заев: Не македонците, а Груевски присвояваше чужда история

“Не македонците присвояваха чужда история, а само бившият премиер Никола Груевски, неговият политически елит и послушници квазиексперти, кои...

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...