Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет05122019

Брой 233, Година XXX

            Валута: 1 USD = 1.76503 BGN ↓ 1 GBP = 2.31158 BGN ↑ 1 CHF = 1.78517 BGN ↓
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Хубчев очаква още трима-четирима нови атакуващи футболисти

Хубчев очаква още трима-четирима нови атакуващи футболисти

Наставникът на Левски Петър Хубчев заяви, че очаква още нови попълнения в идните дни. “Сините” тръгнаха (самолетни неволи не позволиха на отбора да отлети до редакционното приключване на броя) за лагера в Австрия, като специалисът разкри, че следващите нови футболисти ще бъдат с атакуващи функции. “От няколко дни се водят интензивни разговори. Не само с двамата, които вече дойдоха, но и с още 4-5 играчи. Планирано бе групата да се увеличи преди заминаването за лагера, но не се случи. Надяваме се, че ще има поне трима-четирима нови до началото на сезона. Всичко е въпрос на преговори, ние сме разговаряли с много хора. Очакваме атакуващи футболисти. Възможно е да вземем и българи”, каза Хубчев.

Старши треньорът коментира и назначаването на Ивайло Петков за спортен директор на клуба. Хубчев похвали бившия национал, че е свършил доста работа в последните дни. “Аз не съм избирал спортния директор и не съм го назначавал. Млад и амбициозен човек. Свърши доста работа за тези три дни, откакто е тук. Оформи някои неща, които съпътстваха тези трансфери”, каза наставникът.

Хубчев потвърди, че вратарят Николай Кръстев вече не е част от отбора, като заяви, че може да има и още футболисти, които да напуснат. “Ние искахме да задържим Николай Кръстев, но той изяви други желания, а за мен е важно играчите, с които ще бъдем, да са изцяло отдадени на отбора. Възможно е да се разделим и с други футболисти. В детайли не мога да ви кажа за Иван Горанов, но аз не бих могъл да спирам някого”, завърши Хубчев.

България

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Югозападното предприятие получи дарение от Китай за откриване на горски пожари

Югозападното предприятие получи дарение от Китай за откриване на горски пожари

Една от най-големите китайски технологични компании в областта на охранителните технологии „Дахуа текнолъджи” дари на Югозападното държавно ...

Прочети още:

Loading...