Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон25012021

Брой 16, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало България (2) Игри на „тука има-тука няма” с оставката: До 2-3 дни Борисов щял да вземе тежки решения

Игри на „тука има-тука няма” с оставката: До 2-3 дни Борисов щял да вземе тежки решения

Игри на „тука има-тука няма” с оставката: До 2-3 дни Борисов щял да вземе тежки решения

Премиерската паралелна реалност – справили сме се с пандемията, у нас икономическа криза нямало

Вчера премиерът Бойко Борисов инс­пек­тира магис­т­рала “Европа“ с вече традицион­ния джип. С него бе зам.-министърът на строител­с­т­вото Николай Нан­ков, а провер­ката как върви строител­с­т­вото бе предавана на живо от профила на Борисов във Фейс­бук.

До 23 дни съм под­гот­вил интересни решения, ще успокоим хората. Те са тежки решения“, заяви по време на инс­пек­цията Борисов.

Теж­ките решения е важно да ги взима човек. Аз моите съм ги взел. Другите да му мис­лят. Каз­ват, че искат да влязат в пар­ламента, за да бъдат силна опозиция. А кой ще доведеш? Как може прог­рамата на една политическа пар­тия да е да влязат в пар­ламента? Да ходят 3 пъти в сед­мицата на работа и да взимат зап­лати”, продължи с политичес­ките комен­тари премиерът и лидер на ГЕРБ.

Ако е казал Гос­под, сеп­тем­ври бъл­гарите ще карат по нея, каза пък за магис­т­рала “Европа“ Бойко Борисов.

Движението тук беше един паваж, ако си спом­няте, където хората тол­кова протес­тираха. Само за месеци, това е новото трасе посока запад, по което се движат автомобилите“, обърна се към спът­ниците си в джипа Бойко Борисов. И заяви, че само преди шест месеца са се слагали колоните, а сега вече има мос­тове.

Борисов не спести и дежур­ните хвалби колко добре се живее в иначе най-бедната страна в ЕС: “От горе до долу цялото ни крайб­режие се пречис­тва с пречис­т­вателни стан­ции, пред­с­тавяте ли си какво е било Черно море преди нас. Справихме се с пан­демията, с финан­совата криза, справихме се да няма миг­ранти, с чакал­нята на Еврозоната, сега с икономичес­ката криза, с Бан­ковия съюз. Близо 60 млрд. договорихме за Бъл­гария. Всичко работи, как да им изнася. Трябва да се нап­равят провокации. Ние не се под­даваме“, допълни той по повод на политичес­ката ситуация в страната.

Икономика

Култура

Спорт

След 11 години Гергана Брънзова се завърна в игра

След 11 години Гергана Брънзова се завърна в игра

С 21 точки баскетболистката беше най-полезна за победата на Славия

На 44 години една легенда се завърна. Гер­гана Брън­зова дебютира с екипа на…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Loading...