Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб26092020

Брой 184, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67954 BGN1 GBP = 2.14389 BGN1 CHF = 1.81566 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) “Замръзналото кралство 2“ фаворит за наградите “Ани“

“Замръзналото кралство 2“ фаворит за наградите “Ани“

“Замръзналото кралство 2“ фаворит за наградите “Ани“

“Зам­ръз­налото крал­с­тво 2“ на “Дисни“ и “Тър­сенето на Линк“ на “Лайка“ водят по номинации за наг­радите “Ани“ — водещите американ­ски отличия в областта на анимацията, съоб­щават “Холивуд рипор­тър“ и “Варайъти“.

Двете продук­ции получиха по осем номинации, сред които за най-добра анимация. След­ват “Клаус“ на стрий­минг плат­фор­мата “Нет­ф­ликс“ със седем и “Играта на играч­ките: Пътешес­т­вието“ на “Пик­сар“ и “Как да си дресираш дракон: Тайн­с­т­веният свят“ на “Дрий­муъркс анимей­шън“ с по шест.

Освен “Зам­ръз­налото крал­с­тво 2“ и “Тър­сенето на Линк“ във водещата категория за най-добра анимация са номинирани “Как да си дресираш дракон: Тайн­с­т­веният свят“, “Играта на играч­ките 4“ и “Клаус“.

В категорията за анимация на пер­сонажи с номинации са “Алита: Боен ангел“, “Отмъс­тителите: Краят“, “Игра на тронове“, “Pokemon: Детек­тив Пикачу“ и “Спай­дър­мен: Далече от дома“.

С номинации за режисура на пъл­номет­ражна анимация са съз­дателите на “Зам­ръз­налото крал­с­тво 2“, “Тър­сенето на Линк“, “Клаус“, “Загубих тялото си“ и “Деца на времето“. Изненад­ващо извън над­п­реварата останаха режисьорите на “Играта на играч­ките: Пътешес­т­вието“ и “Как да си дресираш дракон: Тайн­с­т­веният свят“.

България

Икономика

Спорт

Бивш левскар ще взима решенията в ЦСКА 1948

Бивш левскар ще взима решенията в ЦСКА 1948

Главният мениджър на клуба Красимир Балъков разясни поредните треньорски рокади

Глав­ният мени­джър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков разясни после…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Loading...