Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб15082020

Брой 154, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65286 BGN1 GBP = 2.16418 BGN1 CHF = 1.81364 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Тарантино пази в тайна финала на филмите си

Тарантино пази в тайна финала на филмите си

Тарантино пази в тайна финала на филмите си

Уилям Пол Кларк, приятел и асис­тент на Куен­тин Таран­тино, сподели как режисьорът успява до пос­ледно да пази финала на фил­мите си в тайна, включително и на „Имало едно време в Холивуд“. По думите на Кларк, пос­лед­ният акт от сценария е скрит от всички членове на екипа на филма и пос­тавен в специално хранилище. Само тези, които работят по тази сцена, могат да се запоз­наят с него.

“Ние пазехме третия акт в сейф в стаята на счетоводителя. Изг­леж­даше така: ако трябва да вземете сценария, идвате в офиса, взимате копие и влизате в малка стая, където четете”, обясни асис­тен­тът. “Когато прик­лючите, връщате сценария и той бива пос­тавен обратно в сейфа. На учас­т­ниците в сцената бе поз­волено да си правят малки бележки за себе си. ”

Помощ­никът на Таран­тино под­черта, че са носели сейфа със себе си дори при сним­ките на терен. В този случай тя се съх­ранявала в каравана. “Най-трудното бе да се преодолее страхът – да не раз­полагате с материала през цялото време. Но щом членовете на екипажа се справят с въл­нението, това вече не е проб­лем”, комен­тира Кларк.

Финалите във фил­мите често са изненад­ващи, включително и за неговият екип. Нап­ример, в „Гадни копилета“, финал­ната сцена изобщо не е редак­тирана.

Същото стана и с финала на екшъна „Джанго в окови“ (2012). “Сцената, в която убихме около 40 над­зиратели, пър­воначално не бе в сценария”, добавя продуцен­тът.

България

Икономика

Спорт

Херо гони рекорд в бъл­гар­с­кия фут­бол

В двубоя срещу един от бив­шите си клубове — Лев­ски, нас­тав­никът на Берое Димитър Димитров-Херо стана вторият старши треньор в историята на б…

Прочети още:

Loading...

Свят

Демонстрациите в Беларус не стихват пети пореден ден

Демон­с­т­рациите в Беларус не стих­ват пети пореден ден

7000 души са задържани от неделя 0 “Комерсант“: Страната се раздели на арестуващи и арестувани

Демон­с­т­рациите в Беларус продъл­жават вече …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...