Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет25092020

Брой 184, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67954 BGN1 GBP = 2.14389 BGN1 CHF = 1.81566 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Сара Джесика Паркър вече на 55

Сара Джесика Паркър вече на 55

Сара Джесика Паркър вече на 55

Американ­с­ката акт­риса и продуцент от еврейски произ­ход, родена на 25 март 1965 г стана на 55. Носителка е на две наг­ради „Еми“ и четири наг­ради „Златен глобус“. Номинирана е за наг­ради „Сатурн“ и „Сателит“.

Най-известна е с ролята си на Кари Брад­шоу в „Сек­сът и градът“, други извес­тни продук­ции с нейно учас­тие са „Меден месец във Вегас“, „Точен прицел“, „Ед Ууд“, „Клуб Първа съп­руга“, „Мар­сиан­ски атаки“, „Камъкът на раз­дора“, двата пъл­номет­ражни филма „Сек­сът и градът“, „Бяг­с­тво от планетата Земя“, сериалът „Клуб Веселие“. Пар­кър е считана за модна икона и влиятелна фигура в областта на модата. Била е лице на светов­ноиз­вес­тни марки и учас­тва в редица рек­ламни кам­пании. На 7 юни 2007 г. тя пред­с­тавя соб­с­т­вена модна линия Битън, която включва дрехи и аксесоари.

Акт­рисата дебютира като издател в къща Hogarth. Като редак­тор Джесика пред­ложи бес­т­селъра на Фатима Фар­хин Мирза „Място за нас”, приз­ната за най-добра книга на 2018 г. Много хора я обвиняват в повър­х­нос­тост , кон­суматор­ска наг­ласа, инфан­тил­ност, но това не я кара да работи само за пари. За раз­лика от своите героини, по време на сним­ките на „Сек­сът в гол­мия град”, тя става изпъл­нителен продуцент, като се учи в движение. А след това получава хонорар от 3,2 милиона долара за епизод.

България

Икономика

Спорт

Бивш левскар ще взима решенията в ЦСКА 1948

Бивш левскар ще взима решенията в ЦСКА 1948

Главният мениджър на клуба Красимир Балъков разясни поредните треньорски рокади

Глав­ният мени­джър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков разясни после…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Loading...