Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет25092020

Брой 184, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67279 BGN1 GBP = 2.12856 BGN1 CHF = 1.81549 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) 150 хиляди зрители за седем заглавия на SOFIA OPERA PEARLS STREAMS

150 хиляди зрители за седем заглавия на SOFIA OPERA PEARLS STREAMS

Тази сед­мица Софийс­ката опера ви кани да гледате без­п­латно “Жизел“, “Дон Кихот“ и “Атила“ с бъл­гар­ски и световни звезди на сцената. Софийс­ката опера се радва на изк­лючителен интерес от своята пуб­лика и продъл­жава да прив­личаи от цял свят нови почитатели на официал­ния си сайт www.operasofia.bg, Facebook и Youtube.

Инициативата “SOFIA OPERA PEARLS STREAMS е съз­дадена по идея на акад. Пламен Кар­талов, дирек­тора на Софийс­ката опера и стар­тира на 15 март като до момента е гледана от над 150 хиляди онлайн зрители.

SOFIA OPERA PEARLS STREAMS продъл­жава тази сед­мица със: Жизел от Адам на днес от 17.00 ч.с учас­тието на Марта Пет­кова, Емил Йор­данов, Румен Бонев, Еленко Иванов, Диляна Никифорова.

На 4 април от 17.00 ще гледаме “Дон Кихот“ от Мин­кус. С учас­тието на звез­дите на Бол­шой театър — Екатерина Крисанова и Иван Василиев и солис­тите на Балет­ната трупа на Софийс­ката опера — Цецо Иванов, Памела Пан­дова, Боряна Пет­рова, Милена Тодорова. На 5 април от 16.00 феновете на операта ще видят “Атила“ от Верди с учас­тието на Орлин Анас­тасов, Радос­тина Николаева.

До този момент са излъчени седем спек­такли. Това са: оперите “Борис­лав“ от Маес­тро Георги Атанасов, “Дон Кихот“ от Жул Масне, “Джоконда“ от Амил­каре Пон­киели, “Трубадур“ от Джузепе Верди и “Набуко“ от Джузепе Верди, и балетите — “Кор­сар“ от Адолф Адам и “Баядерка“ от Луд­виг Мин­кус — все перли от богатия репер­тоар на театъра.

България

Икономика

Спорт

Канят Петър Жеков в щаба на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Стамен Бел­чев може да прибегне до любопитен ход в желанието си да реши проб­лемите в атаката на отбора.

Той обмисля да покан…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Фермерите в Добруджа нямат пари за есенната сеитба

Фермерите в Добруджа нямат пари за есенната сеитба

Дори могъщи финансово фирми са изправени пред този проблем, не могат да си осигурят средства и прибягват до купа с пшеница

Земедел­с­ките стопа…

Прочети още:

Loading...