Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет25092020

Брой 184, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67279 BGN1 GBP = 2.12856 BGN1 CHF = 1.81549 BGN
Back Вие сте тук:Начало Култура (2) Операта в Сидни ще работи онлайн

Операта в Сидни ще работи онлайн

Цели пред­с­тав­ления, записи на събития, неиз­лъч­вани кадри от архива и съдър­жание зад кулисите ще бъде дос­тъпно на сайта на операта от днес.

Операта в Сидни обяви, че ще работи дигитално по време на пан­демията от коронавируса, като онлайн ще се пус­кат записи и е въз­можно да се излъчва и на живо.

Цели пред­с­тав­ления, записи на събития, неиз­лъч­вани кадри от архива и съдър­жание зад кулисите ще бъде дос­тъпно на сайта на операта от 1 април.

Ново съдър­жание по избор ще бъде добавяно на сайта всеки ден от сряда до неделя в рам­ките на дигитал­ния сезон на операта. То ще бъде дос­тъпно за всякакви елек­т­ронни уст­ройс­тва — телефони, таб­лети, ком­пютри, смарт телевизори.

Операта в Сидни спря пуб­лич­ните си дей­ности от 17 март. Изпъл­нител­ният й дирек­тор Луиз Херън изрази надежда, че новата дигитална прог­рама на операта, която е национален сим­вол на твор­чес­т­вото, ще свър­зва, вдъх­новява и утешава хората по света.

България

Икономика

Спорт

Канят Петър Жеков в щаба на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Стамен Бел­чев може да прибегне до любопитен ход в желанието си да реши проб­лемите в атаката на отбора.

Той обмисля да покан…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Фермерите в Добруджа нямат пари за есенната сеитба

Фермерите в Добруджа нямат пари за есенната сеитба

Дори могъщи финансово фирми са изправени пред този проблем, не могат да си осигурят средства и прибягват до купа с пшеница

Земедел­с­ките стопа…

Прочети още:

Loading...