Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет13082020

Брой 154, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.66157 BGN1 GBP = 2.16174 BGN1 CHF = 1.81853 BGN
Back Вие сте тук:Начало Начална Член на Изпълкома на БФС взел подкуп

Член на Изпълкома на БФС взел подкуп

Скан­дални раз­к­рития нап­рави президен­тът на Марица (Плов­див). Христо Хрис­тов призна, че е давал пари на член на Изпъл­кома, за да манипулира мач на отбора. Той обясни, че сумата е била малка. “Когато бяхме част от “Б“ група, дадох пари в брой на член на Изпъл­кома, за да манипулираме фут­болен резул­тат. Името на човека ще кажа на кон­г­реса на БФС. Това е много важно. Не се страхувам. Дадох му пари в брой. Готов съм да понеса отговор­ност. Има прак­тика за манипулиране на мачове. Виж­дате какви решения от фут­бол­ната цен­т­рала се взеха през пос­лед­ните няколко месеца“, започна Хрис­тов.

“Ако се нап­рави анализ на решенията на БФС, ще видите, че няма никаква логика. Аз лично съм дал пари в брой. Приеха ги на 200 процента. Сумата не беше много голяма. Човекът няколко дни след мача ми я върна. Това не е най-важното. Не завърши точно мачът, както тряб­ваше. Аз си поис­ках парите. Механиз­мът е това, че човекът си пред­ложи услугите. Какво да кажа, когато съобщя на прокуратурата? Аз съм ги дал и си приз­навам, но нямам документ, че съм ги дал, нямам документ, че той ги е получил. Говорим за дребни суми от 5 до 20 хиляди лева. Докол­кото раз­бирам, защото нещата съв­падат със Своге. Замис­лете се как този отбор стигна до “Б“ група“, добави още босът на Марица.

На прес­кон­ферен­ция вчера Хрис­тов заяви своето решение да се кан­дидатира за президент на Бъл­гар­с­кия фут­болен съюз.

Икономика

Експерти: Слънчев бряг никога не е бил толкова празен

Екс­перти: Слън­чев бряг никога не е бил тол­кова празен

Повечето хотели в Слън­чев бряг ще зат­ворят до 10 сеп­тем­ври заради лип­сата на чар­търи и туристи, които пред­почитат сеп­тем­ври и октом­ври за по…

Прочети още:

Loading...

Култура

Спорт

Свят

Земеделие

Loading...