Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря05082020

Брой 147, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.66241 BGN1 GBP = 2.16509 BGN1 CHF = 1.81752 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Махат Любомир Ганев от управата на волейбола

Махат Любомир Ганев от управата на волейбола

Махат Любомир Ганев от управата на волейбола

Има организация аз да бъда отстранен на извънредното Общо събрание, твърди бившият легендарен състезател

Вицеп­резиден­тът на Бъл­гар­с­ката федерация по волей­бол и леген­дарен играч от миналото — Любо Ганев, съзря заговор, който да го извади от ръковод­с­т­вото на цен­т­ралата. За това алар­мира самият биз­нес­мен, който някога водеше национал­ния тим към успехи на игрището. На заседание на Управител­ния съвет бе взето решение да бъде свикано извън­редно Общо съб­рание, на което да бъдат изк­лючени и добавени нови хора в ръковод­с­т­вото на федерацията. Сбир­ката ще се проведе в пос­лед­ния работен ден преди Колед­ните праз­ници — 20 декем­ври, в Казан­лък. Според Любо Ганев извън­ред­ното заседание и изб­раната дата са странни. Бив­шият волей­болист има обяс­нение и е сигурен, че има организация той да не попадне в обновения Управителен съвет.

“Със сигур­ност очак­вам аз да отпадна. Напос­ледък такива бяха индикациите, но това е нор­мално. В крайна сметка Общото съб­рание има думата. Аз винаги съм помагал на бъл­гар­с­кия волей­бол. Всичко, което съм пос­тиг­нал е благодарение на волей­бола, и ще продължа да го правя, без значение дали съм член на УС, или не“, сподели Ганев за Нова тв.

За кон­ф­ликт между бив­шият играч и президента на цен­т­ралата Данчо Лазаров се говори “на ухо“ из медии и волей­бол­ните среди от месеци. Най-яркото доказател­с­тво, че между двамата нещата не са наред дойде, когато Ганев се пох­вали, че дарява 700 топки чрез фир­мите си на волей­болни отбори и федерацията.

76-годишният инженер Данчо Лазаров е най-дългогодишният шеф на спор­тна федерация у нас. С апаратни фатки той се е бетонирал „уставно”, така че шан­совете да бъде сменен, граничат с нула. Вече 17 години Инжинера се обг­ражда с извес­тни имена във волей­бола, но когато някой от тях само пог­ледне към президен­т­с­кия стол, вед­нага е отс­т­раняван. По подобен сценарий се очаква да премине и пред­с­тоящото извън­редно Общо съб­рание, за което алар­мира и Любо Ганев.

България

Икономика

Култура

Свят

В Беларус започнаха 5-дневни избори за бъдещ президент

В Беларус започ­наха 5-дневни избори за бъдещ президент

В Беларус започна пред­с­рочно гласуване на президен­т­с­ките избори в общо 5767 сек­ции, включително 44 извън страната, предаде ТАСС.

Освен сегашн…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...