Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря05082020

Брой 147, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.66241 BGN1 GBP = 2.16509 BGN1 CHF = 1.81752 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Меси се колебае за нов договор с Барселона

Меси се колебае за нов договор с Барселона

Звез­дата на Бар­селона Лионел Меси разочарова феновете на Бар­селона с решението си да не продъл­жава договора си с клуба през лятото. Един­с­т­веното рад­ващо за каталун­ците е, че аржен­тинецът няма да се въз­пол­зва от въз­мож­ността да напусне тима след края на нас­тоящия сезон. Президен­тът на Барса Хосеп Мария Бар­томеу обяви, че е готов да пред­ложи на Меси доживотен договор. Пет­к­рат­ният носител на „Злат­ната топка“ обаче не е убеден, че може да остане след изтичането на нас­тоящия кон­т­ракт през лятото на 2021 година.

Ръковод­с­т­вото на Бар­селона вече е уведомено за намерението на капитана на отбора, пише „Марка“. Лионел Меси е обявил, че сам ще даде сиг­нал кога може да се започ­нат преговори за под­новяването на кон­т­ракта. Аржен­тинецът е искал да се увери в две неща. Пър­вото е дали самият той ще бъде дос­татъчно силен физически, за да издържи на огром­ните натовар­вания. Второто условие е свър­зано с желанието на звез­дата е да играе в силен тим, какъвто без съм­нение е каталун­с­кият клуб.

За момента Лионел Меси не е дал индикации, че ще напусне Барса. Той счита, че градът е изк­лючително добро място за живеене и образование на децата му. 32-годишният аржен­тинец само в един случай до момента беше намек­нал, че може да си тръгне от „блауг­ранас“, но това беше пок­рай проб­лемите му с данъч­ната служба на Испания.

България

Икономика

Култура

Свят

В Беларус започнаха 5-дневни избори за бъдещ президент

В Беларус започ­наха 5-дневни избори за бъдещ президент

В Беларус започна пред­с­рочно гласуване на президен­т­с­ките избори в общо 5767 сек­ции, включително 44 извън страната, предаде ТАСС.

Освен сегашн…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...