Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Чет24092020

Брой 183, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67279 BGN1 GBP = 2.12856 BGN1 CHF = 1.81549 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Тодор Янчев: Лудогорец е доста крачки пред ЦСКА и Левски

Тодор Янчев: Лудогорец е доста крачки пред ЦСКА и Левски

Тодор Янчев: Лудогорец е доста крачки пред ЦСКА и Левски

В казахстанското футболно първенство могат да играят до шестима чужденци, разкри помощникът на Стойчо Младенов

Помощ­никът на Стойчо Младенов в Кай­сар — Тодор Янчев, даде интервю пред Sportal.bg в Тур­ция. Бив­шият капитан на ЦСКА говори както за фут­бола в Казах­с­тан, така и за efbet Лига, която следи от чуж­бина. “Благодарен съм, че имам въз­мож­ност да работя с един от най-добрите специалисти в Бъл­гария — Стойчо Младенов. Попивам от него всяка фут­болна ситуация, имам амбиция и мечти да след­вам треньор­с­т­вото, нуж­ните лицензи си ги имам, но дейс­т­вам стъпка по стъпка. Пър­вен­с­т­вото на Казах­с­тан си има своя специфика, всяка година им е по-добра. Астана стана хегемон благодарение на Мъри Стоилов, всяка година играят в Европа. В Бъл­гария това го нап­рави Лудогорец. В Казах­с­тан имат право да играят шес­тима чуж­денци, другите трябва да са казах­с­танци”, каза Янчев.

Всички фенове на ЦСКА искаме да виж­даме отбора на първо място, но в момента Лудогорец е доста крачки пред „чер­вените” и Лев­ски. Тази година приятно впечат­ление ми прави Локомотив (Плов­див), но пак каз­вам, че селек­цията и начинът на работа в Лудогорец е на доста високо ниво. Надявам се година след година ЦСКА да намери своя шам­пион­ски път”, продължи бив­шият капитан на „чер­вените”.

ЦСКА 1948? Те след­ват своя път, по който тръг­наха. След края на този сезон може би ще са в “А“ група. И там има доста привър­женици, които под­к­репят ЦСКА 1948 — всеки има право на избор, следим какво става в бъл­гар­с­кия фут­бол. Мога да кажа на всички цесекари, че ги обичам. Под­к­репяме ЦСКА от далечен Казах­с­тан“, сподели Янчев пред камерата на Sportal TV.

България

Икономика

Култура

Андрей Даниел и Вихрони Попнеделев с националната награда “Захари Зограф”

Андрей Даниел и Вихрони Попнеделев с националната награда “Захари Зограф”

Двама худож­ници ще получат национал­ната наг­рада за живопис “Захари Зог­раф“ през тази година – Анд­рей Даниел (пос­мър­тно) и Вих­рони Поп­неделев…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Фермерите в Добруджа нямат пари за есенната сеитба

Фермерите в Добруджа нямат пари за есенната сеитба

Дори могъщи финансово фирми са изправени пред този проблем, не могат да си осигурят средства и прибягват до купа с пшеница

Земедел­с­ките стопа…

Прочети още:

Loading...