Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет25092020

Брой 184, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67954 BGN1 GBP = 2.14389 BGN1 CHF = 1.81566 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Чочев прогнозира намаляване на трансферните суми за играчи

Чочев прогнозира намаляване на трансферните суми за играчи

Чочев прогнозира намаляване на трансферните суми за играчи

Националът на Бъл­гария – Ивайло Чочев, е поред­ният спор­тист, който се включи в #Backstage тренда в Youtube, където извес­тни родни със­тезатели говорят на раз­лични теми, докато са в изолация. Играчът на италиан­с­кия Пес­кара сподели какво е със­тоянието му, докато се въз­с­тановява от кон­тузията си, какви дей­ности извър­шва с цел по-бърза рехабилитация, спазва ли хранителен режим, ситуацията в европейс­кия фут­бол и национал­ния отбор. “Моето със­тояние се подоб­рява след нап­равени 3 операции и 1 година извън терените. Мисля, че наб­лижава моето зав­ръщане. Имам издадена прог­рама от док­тора, която трябва да изпъл­нявам. По две тренировки на ден с уредите вкъщи и малко имп­ровизация. По-трудно е. Имам нужда от фит­нес, от въз­с­тановителни цен­т­рове“, започна фут­болис­тът.

“В 5 или 6 дни от сед­мицата се храня здравос­ловно. Поз­волявам си в 1 ден от сед­мицата да ям по-забранени за нас, спор­тис­тите, храни. Справям се като всички хора с изолацията. Седене вкъщи, четене на книги, гледане на телевизия и сериали. Още повече, че аз имам да тренирам по 2 пъти на ден“, раз­к­рива бъл­гаринът.

“Уикенд без фут­бол не е интересен. На отборите се отразява финан­сово. От гледна точка на фут­болис­тите това прекъс­ване ще се отрази физически. След 45 години няма да се дават подобни големи суми за играчите“, смята Ивайло Чочев.

България

Икономика

Култура

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

„Удовол­с­т­вие е да попад­неш в невероят­ния магичен, извън­земен, абсур­ден, смешен, трагичен Радич­ков свят, да се срещ­неш с Радич­ковите герои, т…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Loading...