Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет07082020

Брой 149, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65147 BGN1 GBP = 2.17235 BGN1 CHF = 1.81785 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Венци Стефанов отправи тежки обвинения към футболен агент

Венци Стефанов отправи тежки обвинения към футболен агент

Венци Стефанов отправи тежки обвинения към футболен агент

Николай Жейнов шантажира младите футболисти и техните родители, заяви президентът на Славия

Президен­тът на Славия — Венци Стефанов, заяви пред Gong.bg, че мени­джърът Николай Жей­нов шан­тажира младите фут­болисти и тех­ните родители. “Омръзна ми да слушам глупости и лъжи от лицето Николай Жей­нов по адрес на фут­болисти, мои колеги и за тран­с­фера на Филип Крас­тев в Ман­чес­тър Сити. Мени­джъри като Жей­нов пречат на раз­витието на младите фут­болисти. Имам доста да кажа по тази тема и да изложа сериозни аргументи. Този мени­джър бил презен­тирал Филип на някакъв си лагер в Анталия. Невиж­дани глупости. Гледали го в кон­т­рола? И затова ли Ман­чес­тър Сити даде тол­кова много пари за Кръс­тев? Много е важно да се знае, че Филип сам се презен­тира с доб­рото си пред­с­тавяне. Той от малък е в Славия. Преди 10 години, още по времето на Тар­ханов, бяхме в град Самара и Филип остави отлични впечат­ления. От дете го поз­нават в Русия. Нямам пред­с­тава защо родителите на Кръс­тев имат доверие на Жей­нов. Може би се е въз­пол­з­вал от това, че той невинаги е бил на терена. Това е нор­мално за неговите години. Когато един фут­болист е млад, пред­с­тавянето му е на приливи и отливи. Редува силни и слаби мачове. Самият Филип го знае и го е споделял с мен“, заяви Стефанов.

Жей­нов шан­тажира клубовете и родителите. Препоръч­вам му да спре да го прави, тъй като не е здравос­ловно. Случаят в Плов­див е самата истина. Зап­лаш­вал е свой колега заради фут­болист. Нес­лучайно мени­джърът Калоян Иванов призна, че е викал полиция, тъй като с Жей­нов е имало 6 якички мом­чета, които иначе нямат нищо общо с фут­бола. Жей­нов работи с лъжи, шан­таж и под­молно. Клубове като Арда и Локомотив (Пд) го изгониха. Славия също не иска да чува за него“, категоричен е президен­тът на Славия.

Жей­нов раз­махва договор. Искам да уточня, че това е пред­варително споразумение, което е кон­фиден­циално. Явно е стиг­нал до него, тъй като се е зав­рял на родителите. Той няма нищо общо с тран­с­фера. Пос­тоян­ният договор не е в него. В тран­с­фера на Филип учас­т­вахме аз, Петър Кос­тадинов, Лъчо Танев и велик бъл­гар­ски фут­болист. Лично аз водих раз­говори с Чики Бегирис­тайн. Кръс­тев бил взимал по-ниска зап­лата от фут­болисти на Лев­ски и Берое? Аз докол­кото знам, в Лев­ски има играчи с по 3040 хиляди евро месечно. Договорът на Кръс­тев тепърва ще се раз­г­лежда. Сега взимал 1020-30 хиляди? След 12 години може да започне да получава по 2 милиона на година. Сигурен съм, че с качес­т­вата, които притежава, ще си ги зас­лужи. Това е политиката на голяма империя като Ман­чес­тър Сити“, каза Венци Стефанов.

Икономика

БАБХ проверява сиренето и кашкавала в търговските вериги

БАБХ проверява сиренето и каш­кавала в тър­гов­с­ките вериги

Има свръх производство на сурово мляко в Европа, което ще наложи прилагането на регулации

Бъл­гар­с­ката аген­ция по безопас­ност на храните, Коми…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Япония почете с минута мълчание жертвите в Хирошима преди 75 г.

Япония почете с минута мъл­чание жер­т­вите в Хирошима преди 75 г.

Атомната бомба на САЩ унищожава тогава 140 000 души

Япония почете на 6 август с минута мъл­чание паметта на жер­т­вите от американ­с­ката атомна б…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...