Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пет14082020

Брой 154, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.66157 BGN1 GBP = 2.16174 BGN1 CHF = 1.81853 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Най-важният мач за нас е срещу Септември, смята Любо Пенев

Най-важният мач за нас е срещу Септември, смята Любо Пенев

Треньорът на Цар­ско село Любос­лав Пенев остана доволен от своите играчи, въп­реки загубата от Дунав с 0:1. Той е на мнение, че най-важният мач за неговия отбор пред­с­тои в събота — а именно баража срещу втородивизион­ния Сеп­тем­ври, който ще определи кой от двата тима ще учас­тва в Първа лига през след­ващия сезон. “Не е фатално поражението. И двата отбора знаехме, че се класираме за баражите и за нас по-важният мач е този в събота. Децата нап­равиха добър мач, справиха се с нап­режението. Някои не бяха играли, тренираха с нас. Това е след­ващата генерация и трябва да им даваме път, когато е въз­можно“, започна Любо Пенев.

Важно е, че основ­ните фут­болисти почиваха. Имахме наказани, двама с кар­тони и тряб­ваше да се предот­в­рати. Излизаме с голямо нас­т­роение и очак­ваме този важен мач в събота. Всичко, което беше планирано, се случи. Сеп­тем­ври имат промени — имат нови фут­болисти, други пък напус­наха отбора. В никакъв случай не трябва да има под­ценяване. Ако някой под­цени съпер­ника, това ще му изиг­рае лоша шега“, категоричен бе треньорът на Цар­ско село.

Икономика

Експерти: Слънчев бряг никога не е бил толкова празен

Екс­перти: Слън­чев бряг никога не е бил тол­кова празен

Повечето хотели в Слън­чев бряг ще зат­ворят до 10 сеп­тем­ври заради лип­сата на чар­търи и туристи, които пред­почитат сеп­тем­ври и октом­ври за по…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие

Loading...