Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб19092020

Брой 179, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.6579 BGN1 GBP = 2.13682 BGN1 CHF = 1.82073 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Любо Пенев: След червения картон играхме махленската

Любо Пенев: След червения картон играхме махленската

Треньорът на Цар­ско село Любос­лав Пенев изрази радостта си след победата с 3:0 над Етър на старта на новото пър­вен­с­тво. Специалис­тът обаче отп­рави и критики към фут­болис­тите си по повод поведението им след чер­вения кар­тон на Пламен Крачунов от Етър. “Бяхме по-силни, докато не изгониха човек на Етър. След това те станаха сякаш по-добрите от нас. Чес­титих им на мом­четата и им казах, че не можем да играем така. След изгон­ването на тех­ния играч беше малко мах­лен­ска работа. Доволен съм, но има неща, които трябва да се кажат“, комен­тира Пенев.

“Нов сезон и вече не мис­лим за отминалия. Останахме в efbet Лига и започ­ваме добре, доволни сме. Някои играчи си тръг­наха, други дой­доха, това е. Рано е да правим срав­нения. Ние сме отборът, който почива може би най-малко, но няма значение. Не мога да кажа в момента дали ще има нови фут­болисти“, добави Любо Пенев.

Цар­ско село отвя с класичес­кото 3:0 Етър в пос­лед­ния мач от пър­вия кръг на efbet Лига. Точни за отбора на Любос­лав Пенев бяха Андер­сон Кор­дейро и Антонио Геор­гиев, а Иван Скер­лев си отбеляза автогол. Изразител­ната победа качи „Царете“ на върха в класирането след пър­вите мачове.

В след­ващия кръг столич­ният тим приема Мон­тана на 17 август, а Етър ще е домакин на Черно море — на 16 август.

България

Икономика

Световната банка: Намалява качеството на образованието в България

Светов­ната банка: Намалява качес­т­вото на образованието в Бъл­гария

Албания, Азер­байджан и Русия са сред пър­вите 10 дър­жави, пос­тиг­нали глобален нап­редък в областта на здравеопаз­ването и образованието В Бълга…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Голямата ерусалимска синагога остава затворена за еврейската Нова година

Голямата ерусалим­ска синагога остава зат­ворена за еврейс­ката Нова година

Голямата синагога в Ерусалим ще остане зат­ворена за вяр­ващите на еврейс­ката Нова година за пръв път в историята си, поради наложените във вр…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...