Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт26012021

Брой 17, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Бруно Акрапович готви любопитен ход в ЦСКА

Бруно Акрапович готви любопитен ход в ЦСКА

Бруно Акрапович готви любопитен ход в ЦСКА

Всички футболисти на „червените“ са с отрицателни тестове за коронавирус

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович под­готвя интересно решение за един от проб­лем­ните пос­тове в отбора. Левият бек Брадли Мазику беше заразен с коронавирус и отпада от смет­ките на бос­нен­с­кия специалист за мача с Йънг Бойс от груповата фаза на Лига Европа. Двубоят е тази вечер от 19,55 часа на национал­ния стадион “Васил Лев­ски“. Според източ­ници на БЛИЦ Акрапович е проб­вал на тренировка вариант с Греъм Кери. Ирлан­децът е офан­зивен фут­болист и играе по крилото, но Бруно го е тес­т­вал в ролята на ляв бек.

Всички играчи (без Мазику) на ЦСКА са с отрицателни тес­тове за коронавирус. В това число влиза и Тиаго Род­ригес, за когото имаше опасения, че е пип­нал заразата. Оказа се, че лекото му нераз­положение не се дължи на COVID-19. В със­тава за мача с Йънг Бойс се зав­ръща Иван Турицов, след като каран­тината му изтече и той вече тренира с отбора. „Чер­вените“ нап­равиха вчера вечерна тренировка на национал­ния стадион „Васил Лев­ски“, където ще се със­тои двубоят. До пос­ледно под въп­рос ще е Амос Юга, който е леко кон­тузен.

Едно от новите попъл­нения на ЦСКА този сезон Джером Син­к­лер раз­кри каква е рецеп­тата за успех срещу Йънг Бойс. “Можем да спечелим, ако влезем в мача организирани, играем както можем и дър­жим инициативата. Имахме шан­сове и предиш­ния път, раз­ликата между двата отбора не беше голяма. Тогава нашите грешки им поз­волиха да вкарат повече голове“, сподели Син­к­лер пред Би Ти Ви.

“Новият треньор държи много на дис­цип­лината. Прилага идеите си пос­тепенно, защото знае, че рез­ките корек­ции не биха били правилни. От самото си прис­тигане беше ясен какво иска от нас, какъв фут­бол да играем и какъв харак­тер да показ­ваме. Бавно, но уверено вър­вим към прог­рес“, добави 24-годишният анг­личанин.

България

Икономика

Търговци искат незабавно отваряне, не са получили нито лев от държавата

Търговци искат незабавно отваряне, не са получили нито лев от държавата

Тър­гов­ски обекти, зат­ворени заради противоепидемич­ните мерки, нас­тояват да заработят вед­нага, дори с цената на по-малко работни дни и ограни…

Прочети още:

Loading...

Култура

Кенет Брана ще изиграе Борис Джонсън в сериал

Кенет Брана ще изпълни ролята на премиер — минис­тър на Анг­лия Борис Джон­сън в сериала „Този цар­с­т­вен ост­ров“, който се фокусира върху пан­дем…

Прочети още:

Loading...

Свят

Австрия заменя платнените защитни маски

Австрия заменя платнените защитни маски

Израел се изолира от света, затваря херметически границите си

Авс­т­рий­ците смениха плат­нените защитни маски с пред­пазни маски за многок­ратна у…

Прочети още:

Loading...

Земеделие