Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон01032021

Брой 41, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Наставникът на Левски търси централен защитник

Наставникът на Левски търси централен защитник

Треньорът на Лев­ски Славиша Стоянович беше доволен от своите играчи в кон­т­ролата срещу пол­с­кия Под­бес­кидзе. “Сините“ над­деляха с 1:0. Специалис­тът призна, че скоро очаква прис­тигането на цен­т­рален защит­ник. „Със сигур­ност пол­с­кият отбор беше по-свеж от нас, но съм доволен от физиката, която показахме, защото беше тежка сед­мица с тренировки, които изис­к­ват усилия. Рад­вам се, че видях много желание. Има какво още да нап­ред­ваме так­тически. През пър­вата част бяхме по-офанзивни, но пус­кахме много положения в защита. Второто полув­реме пък бяхме добре в дефан­зив­ния план, а нап­ред не тол­кова”, започна Стоянович.

Още няма яснота какво правим с Вър­личак. Със сигур­ност на неговата позиция тър­сим играчи, имаме и още варианти. Вижда се, че физически не мак­симално под­гот­вен, но има качес­тво. Трябва да намерим кой е най-добър за нашия отбор. Близо сме до един цен­т­рален защит­ник, който трябва да дойде. Пак тър­сим варианти и не искаме да правим грешки. Не искам да купуваме играчи чрез YouTube, тъй като там всички са добри и уникални“, продължи нас­тав­никът на “сините“.

Говорих с Робърта и се рад­вам, че нашият раз­говор беше кон­с­т­рук­тивен. Много добър играч е и се надявам да остане, но реал­нос­тите са едно, желанието – друго. Стис­кам палци да остане при нас. Бор­бата за вратар­с­ката позиция е оспор­вана и мом­четата дадоха всичко от себе си. На тренировки няма спокойни моменти сега. Ако така работим и занап­ред, надявам се да можем да покажем по-добри мачове през пролетта”, завърши Стоянович.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Земеделие