Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон01032021

Брой 41, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Мбапе разколебан за ПСЖ

Мбапе разколебан за ПСЖ

Гол­майс­торът на ПСЖ Килиан Мбапе призна, че все още се колебае за бъдещето си и не е решил дали иска да под­пише нов дъл­гос­рочен договор с френ­с­кия шам­пион. 22-годишният нападател има кон­т­ракт за още година и половина, а Реал (Мад­рид) и Ливър­пул се надяват да го прив­лекат.

Обсъж­даме с клуба да се опитаме да намерим под­ходящия план. Казах, че мисля за това, защото, ако под­пиша, това ще бъде дъл­гос­рочен ангажимент към ПСЖ. Много съм щас­т­лив тук. Привър­жениците и клубът винаги са ми помагали и за това винаги ще съм благодарен. Но искам да помисля какво ще правя през след­ващите години и къде желая да играя. Скоро ще трябва да взема решение, но все още го обмис­лям. Ако имах отговор в момента, щях да го дам. Не искам да под­пис­вам договор и да кажа година по-късно, че ще напусна“, каза Мбапе пред Telefoot след двата си гола за победата на ПСЖ с 4:0 над Мон­пелие.

Светов­ният шам­пион с Фран­ция от Мон­диал 2018 в Русия има 104 гола в 146 мача за парижани, а миналия сезон дос­тигна и до финала в Шам­пион­с­ката лига. През нас­тоящия Мбапе има 14 попадения в 22 учас­тия във всички тур­нири.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Земеделие