Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 126, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Осветлението на стадиона в квартал „Надежда“ готово за новия сезон

Осветлението на стадиона в квартал „Надежда“ готово за новия сезон

Осветлението на стадиона в квартал „Надежда“ готово за новия сезон

Управителният съвет решава за треньора в понеделник, обяви собственикът на столичния Локомотив Иван Колев

Соб­с­т­веникът на Локомотив (София) Иван Василев раз­кри пред БЛИЦ, че другата сед­мица започва същин­с­ката работа по пос­тавянето на освет­лението на клуб­ния стадион в квар­тал „Надежда“. Биз­нес­менът заяви, че Упрател­ният съвет на клуба ще реши в понедел­ник кой ще води отбора след­ващия сезон.

Имаме раз­решение за изг­раж­дане на освет­ление за наша сметка от облас­т­ния управител. Имахме големи проб­леми с бан­ките, тъй като дей­ността на клуба не отговаря на изис­к­ванията за отпус­кане на кредит. В момента всичко е оправено. Бях принуден аз лично да изтегля кредит, за да суб­сидирам изг­раж­дането на освет­лението на Локомотив (София) и да може нашите привър­женици да се завър­нат в своя дом. От понедел­ник се започва да се дават строителни линии и оценки. Ако имаме къс­мет, все пак пилоните и други неща идват от Италия, за пър­вия или втория мач от след­ващия сезон Локомотив да играе в своя дом, въп­реки че сме притес­нени много с времето“, призна соб­с­т­веникът на „желез­ничарите“.

Управител­ния съвет в понедел­ник ще вземе решение дали Иван Колев ще остане треньор или ще бъде друг. Искаме да продъл­жим договорите на някои от фут­болис­тите и това по всяка вероят­ност ще се случи. Кацарев най-вероятно ще препод­пише. Октавио си заминава, договорът му свър­шва. Той в момента е и кон­тузен. По всяка вероят­ност в понедел­ник ще раз­т­рог­нем с Вър­джил Пиасон. Тър­сим фут­болисти и от Бъл­гария, и от чуж­бина, но няма нищо, което да е факт. Локомотив винаги е имал цели пред себе си. Въп­реки че започ­нахме само с пет човека от миналия сезон, видяхте, че нап­равихме добри игри, но спадът беше след зим­ната под­готовка, когато под­силихме отбора. За съжаление и пан­демия, и много кон­тузии, се отразиха на играта. Трав­мите ни притис­кат и за пос­лед­ния мач. Нашата цел не беше да се борим за оставане. Задачата беше да сме в групата от седмо до 11-о място, което беше напълно пос­тижимо. Сега целта ще е същата, а ако може и по-напред. Дано отборът играе по-добре, дай боже да уцелим и по-добри и попъл­нения“, допълни биз­нес­менът.

“Граденето на стадион, на отбор, изис­к­ват много сред­с­тва, а ние реално приходи нямаме. В момента пари в клуба влизат основно от нашия спон­сор, от Веско Стоянов и от мен. Ние не печелим нищо. За мен Локомотив е кауза. Какво ще става с клуб след мен, не зная. Важ­ното е да се остави база, фун­к­ционираща школа. Аз искам за свое успокоение, като се обърна да видя, че с моя екип сме оставили нещо, което е съз­дадено. Лесно се руши, а трудно се гради. А трябва да се отбележи, че не дъл­жим една стотинка на никого. Клубът е чист пред НАП и всички учреж­дения“, завърши Иван Василев.

България

Икономика

Асен Василев категорично против да се сваля ДДС-то на храни от първа необходимост

Асен Василев категорично против да се сваля ДДС-то на храни от първа необходимост

Комисията за бюджет и финанси засега не променя акциза на цигарите и тютюна

Депутатите в бюджетна комисия вчера започ­наха работа първо с прие…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Гърция очаква нови по-високи цени от 1 юли

Всяка сед­мица кафето в Гър­ция е с по-високи цени. Соб­с­т­вениците на кафенета, барове и таверни съоб­щават, че са принудени да коригират цените…

Прочети още:

Loading...

Земеделие