Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб26092020

Брой 184, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67954 BGN1 GBP = 2.14389 BGN1 CHF = 1.81566 BGN
Back Вие сте тук:Начало Земеделие (2) Беаз документи българска мандра продавала стоката си в 10 области

Беаз документи българска мандра продавала стоката си в 10 области

Беаз документи българска мандра продавала стоката си в 10 области

Хранителни продукти и суровини без документи за произ­ход са установени в раз­лични обекти на територията на страната, соб­с­т­веност на фирма за произ­вод­с­тво на млечни продукти, занимавала се с вноса и износа им за Европейс­кия съюз и за трети страни, съобщи прес­цен­търът на НАП. Дейс­т­вията са осъщес­т­вени на 3 декем­ври при съв­мес­тна операция на служители от Икономическа полиция, ГДНП, СДВР и облас­т­ните дирек­ции на МВР във Варна, Пазар­джик, Стара Загора, Силис­тра, В. Тър­ново, Бур­гас, Шумен, Хас­ково и Раз­г­рад, НАП, БАБХ и съот­вет­ните РИОСВ в 10-те области.

В хода на операцията са проверени складове на големи дис­т­рибутори на стоката на фир­мата в градовете София, Варна, Пазар­джик, Русе, В. Тър­ново, Стара Загора, Бур­гас, Хас­ково, Плов­див, Шумен, Раз­г­рад и Силис­тра, както и произ­вод­с­т­вената й база на територията на област Силис­тра. На територията на област Варна е установен и запечатан нерег­ламен­тиран склад, в който е отк­рита стока без документи, удос­товеряващи произ­хода й. Лип­с­вали са и счетоводни документи. На територията на Бур­гаска област също е установен и запечатан склад за съх­ранение на продукти без документи, удос­товеряващи произ­хода им. Подобни пропуски са кон­с­татирани и в други обекти на територията на останалите области. При инс­пек­цията е засечена прак­тика за раз­п­лащане на стока в пари в брой, а не по установения законов ред – по бан­ков път.

България

Икономика

Култура

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

„Удовол­с­т­вие е да попад­неш в невероят­ния магичен, извън­земен, абсур­ден, смешен, трагичен Радич­ков свят, да се срещ­неш с Радич­ковите герои, т…

Прочети още:

Loading...

Спорт

Бивш левскар ще взима решенията в ЦСКА 1948

Бивш левскар ще взима решенията в ЦСКА 1948

Главният мениджър на клуба Красимир Балъков разясни поредните треньорски рокади

Глав­ният мени­джър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков разясни после…

Прочети още:

Loading...

Свят